İYİ CUP Futbol Turnuvası’nda görkemli final

12.09.2018
A+
A-

İYİ Parti’nin geleneksel hale getireceği İYİ CUP Futbol Turnuvası’nda pilot uygulama,final maçıyla Bursa’da tamamlandı. Ötüken takımı, Turan Birliği’ni 6-2 yenerek şampiyonluk kupasını aldı.

İYİ Parti Bursa İl Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Solaklı ve Bursa Gençlik Kolları Teşkilat Başkanı Muhammed Ali Hamit’in organizasyonunu yaptığı ve bu yıl ilk kez düzenlenen 12 takımın katıldığı İYİ CUP Futbol Turnuvası organizasyonu tamamlandı.

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Ümit Özdağ’ın da izlediği organizasyonun final maçında, Ötüken ve Turan Birliği takımları karşı karşıya geldi.

  

Final maçının ilk vuruşunu yapan Prof. Dr. Ümit Özdağ maç boyunca Ötüken Takımı ve Turan Birliği oyuncularına destek oldu. Maç sonunda oyuncularla yeşil sahada fotoğraf çektiren Özdağ’a, Ümit Özdağ yazılı Bursaspor renklerinden oluşan yeşil beyaz forma hediye edildi.

Bursa İhsaniye Spor Tesisleri’nde oynanan ve hakemliğini Mehmet Uçarın yaptığı final maçında Ötüken Takımı ile Turan Birliği takımının karşılaşması sonucu maçın galibi 6-2’lik skorla Ötüken Takımı oldu.

Ayrıca Bursa’yı İYİ Parti kurulduğundan itibaren ilk defa ziyaret eden Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Ümit Özdağ’ın Bursa İl Teşkilatı’nda yapmış olduğu konuşma teşkilatlar açısından büyük beğeni kazandı.

BAŞARILI ORGANİZASYON

İYİ Parti Bursa İl Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Solaklı ve Bursa Gençlik Kolları Teşkilat Başkanı Muhammed Ali Hamit, İYİ CUP Futbol Turnuvası organizasyonunun başarılı bir şekilde tamamlanmasıyla ilgili yaptıkları açıklamada şunları söylediler:

‘’İdeallerimiz ve hayata bakış açımızı şekillendirdiğimiz siyaset felsefemiz, şartlar ne olursa olsun yapıcı ve yapıştırıcı ilkelerden vazgeçmemek oldu.

Kimi zaman başardık kimi zaman da şartlar gereği mağlup olduk.

Mağlup olduk ama mağrur olmadık…

İnancımızı yitirmedik, mücadelemizi Hak ve Batıl’ı ayırt etme ülküsüyle asla vazgeçmemek üzerine kurduk.

Atatürk’ün biz gençlere verdiği önemi her daim başucu rehberi yaptık.

Ebedi Başkomutanımızın “Gençler cesaretimizi takviye ve idame eden sizlersiniz. Siz, almakta olduğunuz terbiye ve irfan ile insanlık ve medeniyetin, vatan sevgisinin, fikir hürriyetinin en kıymetli timsali olacaksınız. Yükselen yeni nesil, istikbal sizsiniz. Cumhuriyeti biz kurduk, onu yükseltecek ve yaşatacak sizsiniz.” ilkesinden asla vazgeçmedik.

Çalıştık, çabaladık atalete ve yorgunluğa asla müsaade etmedik…

Yapmış olduğumuz tüm çalışmalarla ülkemize ve İYİ Gençlik teşkilatlarına örnek olmaya çalıştık…

İYİ CUP TURNUVASI SPONSORLARINA TEŞEKKÜR

Yürüdüğümüz bu kutlu yolda ve İYİ CUP organizasyonumuzda bizlere desteğini esirgemeyen başta ana sponsorumuz Alagöz Emlak (İbrahim Alagöz) olmak üzere Karadeniz Balıkevi (Hasan Savaş), Silve İnşaat (Yüksel Yılmaz), Anadolu Elyaf A.Ş. (Mesut Şen) ve SONHABER16 Gazetesi (Ahmet Sevinç)’e ve isimsiz kahramanlara teşekkürlerimizi sunuyoruz.’’

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.