8 Mart Dünya Kadınlar Günü’de Yenişehirli kadınlar doyasıya eğlendi

8 Mart Dünya Kadınlar Günü’de Yenişehirli kadınlar doyasıya eğlendi
12.03.2019
A+
A-

8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla İYİ Parti Yenişehir İlçe Başkanlığı, muhteşem bir organizasyona imza attı. Kadınlar Matinesi formatıyla organize edilen ve o ses Türkiye’de de yarışan ünlü sanatçı Kübra Lana’nın birbirinden güzel seslendirdiği şarkılarla katıldığı etkinliğe bine yakın kadın katıldı.

Önce İYİ Parti Yenişehir Kadın Politikalarından Sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı Beyza Dindar, ardından Cumhuriyet Kadınları Derneği Başkanı Serpil Kayar son olarak da İYİ Parti Bursa Kadın Politikalarından Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Semra Doğan kadınlara hitap etti.

Son olarak kürsüye davet edilen Millet İttifakı İYİ Parti Yenişehir Belediye Başkan Adayı Ercan Özel, katılımcılardan büyük ilgi gördü.

Yenişehir Belediye Başkan Adayı Özel yaptığı konuşmada, “Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü yetiştiren Zübeyde Hanım olmak üzere tüm kadınların Dünya Kadınlar Günü’nü en kalbi duygularımla kutluyorum” dedi.

ÖZEL PROJELERİNİ ANLATTI

Başkan Adayı Özel; “Kadın; hayattır, sevgidir, fedakarlıktır, özverinin adıdır, ailenin temelidir. Yenişehir’de kadınlarımızın tek bir istediği şey var. O da hak ettikleri yerde olmak. 1 Nisan ile birlikte yapacağımız faaliyet ve yönetim anlayışımızla, Yenişehir’de kadınlarımız hak ettikleri yerde başımızın üstünde olacaklar” diye konuştu.

Yenişehir’de uygulayacağı projeleri ile ilgili de bilgi veren Ercan Özel’in, özellikle hanımlar lokali, kadın tarımsal kalkınma birliği, çocuk parklarına uyuşturucu ve çocuk istismarına karşı güvenlik kamerası uygulaması, kapalı pazar yeri, sokak hayvanları barınma merkezi, üniversite hazırlık öğrencileri için ücretsiz etüd merkezi, yatırımcılar tarafından yapılacak olan ve sözleri alınan yeni fabrikalar ile istihdama katkı projesi ve açık hava sinemaları projeleri kadınlardan büyük alkış aldı.

ÖZEL, MUHAYYERKÜRDİ BİR ESER SESLENDİRDİ

Yenişehir’de düzenlenen kadınlar matinesinde unutulmaz anlar yaşatan ünlü sanatçı Kübra Lana’nın ‘’Kuliste Belediye Başkan Adayımız Ercan Özel’in konservatuar eğitimi aldığını öğrendim. Bizlere bir eser seslendirmesini istiyoruz’’ talebi, salonda bulunanlar tarafından büyük bir coşku ile karşılandı. Katılımcıları kırmayan Ercan Özel de bestesini Selahattin Altınbaş’ın yaptığı Muhayyerkürdi makamında bir eser seslendirdi.

Ünlü Sanatçı Kübra Lana’nın seslendirdiği birbirinden güzel şarkılarla coşan Yenişehirli kadınlar, geç vakitlere kadar eğlendiler.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.