STRATEJİ ENSTİTÜSÜ STRATEJİK ARAŞTIRMALAR MERKEZİ

22.07.2024
A+
A-
Strateji Enstitüsü:
Stratejik Araştırma Merkezi olarak “Strateji Enstitüsü”, Ülkemizde Strateji alanında yaptığı çalışmalarla önemli bir katkı sağlamış, Yerli, Milli ve Manevi Değerlere Bağlı Düşünce Kuruluşu, Stratejik Araştırmalar Merkezi ve Sivil Toplum Kuruluşu olarak Ahilik Değerlerini asrımızda yeniden gerçekleştirmek ve Faizsiz Ekonomi için çalışmalar yapmaktadır.
Strateji Enstitüsü; ülkemizde, strateji alanında yaptığı çalışmalarla önemli bir farkındalık kazandırmıştır. Yerli ve Milli Düşünce Kuruluşu, Stratejik Araştırma Merkezi ve Sivil Toplum Kuruluşu olarak “Güçlü Türkiye’nin Stratejik Vizyonu” hedefi ile kurulan Strateji Enstitüsü, ülkemizin kronik sorunlarına kalıcı çözümler üretmektedir. Asrın Ahilik Teşkilatını kurmak, İslam İktisadını gerçekleştirmek ve Faizsiz Ekonomiye geçilmesi için çalışmalar yapmaktadır.
Strateji Enstitüsü; ülkemizin gelecek vizyonuna katkı yapacak stratejik araştırmalar ile derinlemesine akademik, stratejik, jeopolitik, sosyal, sağlık, spor, enerji, gıda, teknoloji, hukuk, siyasal, ekonomik ve diplomatik konularla ilgili çalışmalar yapmaktadır. Teknoloji, Ar-Ge ve İnovasyon çalışmalarını desteklemektedir.
Strateji Enstitüsü; ülkemiz için uluslararası alanda rekabet edebilecek etkili politikalar geliştirmek, Faizsiz Ekonomiyi oluşturmak, Asrın Ahilik Teşkilatını kurmak, İslam İktisadını gerçekleştirmek, Faizsiz Ticaret Pazarı oluşturmak, Türk ve İslam ülkeleri arasında sosyal, kültürel, siyasal, ticari ve askeri alanda işbirliğini güçlendirmek, somut, uygulanabilir, sürdürebilir, kısa, orta ve uzun vadeli, milli, yerel, ulusal, bölgesel ve küresel stratejiler belirlemeyi amaçlamaktadır. Nihai hedef; Vatanın ve Milletin Birliğini korumak, Milli ve Manevi Değerlere sahip çıkmak, güçlü Türkiye’nin oluşmasına ve dünyada söz sahibi olmasına katkı sağlamak ve Allah’ın rızasına nail olmaktır.
Strateji Enstitüsü, Stratejik Raporlar, Analiz ve Makaleler, Seminerler, Eğitimler, TV, Gazete, Dergi gibi bilimsel çalışmalar ile birlikte, Strateji Akademisi “Stratejik Vizyon toplantıları” ile gündemdeki konuları, uzman konukları ile belirli periyodlarla derinlemesine değerlendirmektedir.
Strateji Enstitüsü (@StratejiEnstitu) adlı kişiye göz at: https://twitter.com/StratejiEnstitu…
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.