Ahmet Türk’ün torunundan Türk askerine hakaret

Ahmet Türk’ün torunundan Türk askerine hakaret
09.10.2019
A+
A-

MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt’un Şemdinli’de görev yapan askere “Piç” demesinin ardından, bir hakaret de Ahmet Türk’ün torunu Heja Türk’ten geldi. Heja, askerlerimiz için “Köpek” ifadesini kullandı.

Suriye’deki terörist gruplara operasyon için geri sayıma başlayan şanlı Türk askerine küfür ve hakaret yarışı devam ediyor. MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, Şırnak’ta görev yapan Türk askerine Twitter üzerinden, “Sen ne onursuz bir piçsin” dedi.

Enginyurt’un görevdeki Soner Köse isimli Türk askerine yaptığı küfür, sosyal medyada büyük tepki gördü. Vatandaşlar Cemal Enginyurt’a kendisinin kullandığı lisanla cevap verince, Ordu milletvekili ikinci bir Twitle yaptığının yanlış olduğunu duyurdu.

TÜRK ASKERİNE BİR HAKARET DE AHMET TÜRK’ÜN TORUNUNDAN

Bir hakaret de; hasta olmamasına rağmen, Cumhur İttifakı ortağı Devlet Bahçeli’nin, “Serbest bırakılmalı” talebinin ardından cezaevinden salınan Mardin Büyükşehir Belediyesi’nin eski başkanı Ahmet Türk’ün torunu Heje Türk’ten geldi.

BOMBADAN DOKUZ AY TUTUKLU KALDI

Şirin Payzın’ın sunduğu bir programa katılan “gazeteci” Fehim Taştekin’in, “Türkiye etnik temizlik yapacak” iftirasını sosyal medyada paylaşan Heja Türk, “İçimde tarifsiz bir öfke var. Kürdistan’ı bu köpeklere yem ediyorlar. Lanet olsun. Lanet” diye yazdı. Boğaziçi Üniversitesi otoparkına bomba yerleştirilmesine öncülük ettiği için dokuz ay tutuklu kalan, serbest bırakıldıktan sonra yurtdışına kaçan Heja Türk, “Kahrolsun Türk emperyalizmi!” şeklinde bir paylaşımı da yaparak, “Her kelimesinin altına imzamı atarım” ifadelerini kullandı.

(Ciddigazete)

ETİKETLER: , ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.