Aidaz’ın ilk klibi, ‘Burning Man’ atmosferinde çekildi!

Aidaz’ın ilk klibi, ‘Burning Man’ atmosferinde çekildi!
30.10.2019
A+
A-

On parmağında on marifeti olan İran asıllı yetenekli müzisyen Aidaz, ilk teklisi “Aşk Kumarı”nın klibinde yaratılan atmosferde Burning Man’e selam çakıyor!

Renkli kişiliği, güzel sesi ve fiziğiyle dikkat çeken, üç farklı ülkede üç üniversite bitiren İran asıllı müzisyen Aidaz, “çocukluk hayalim” dediği şarkıcılığa ilk teklisi ‘Aşk Kumarı’ ile adım atıyor. Tasarımcılıktan ticarete pek çok alanda ödülleri bulunan Aidaz’ın dokuz ay süren stüdyo sürecinin ardından Alfa7 Prodüksiyon etiketi ile 18 Ekim’de tüm dijital platformlarda yerini alan şarkısının sıra dışı klibi de eşzamanlı olarak müzikseverlerin karşısına çıktı.

Dünyaca ünlü yapım ekibinden “Burning Man” atmosferli klip!

Yönetmen koltuğunda İranlı asıllı ünlü yönetmen Ahmad Saneghe’nin oturduğu ve ünlü müzik festivali Burning Man’in sürreel atmosferini anımsatan klibin post prodüksiyonu ise İranlı mega star Arash’ın da kliplerinin yapımını üstlenen yine dünyaca ünlü bir yapım ekibi ile ABD’de gerçekleştirildi.

Klipte kullanılan ve Marvel kostümlerini andıran kostümler ise Aidaz’ın kendi imzasını taşıyor. Aynı zamanda moda tasarımcısı olan Aidaz, yer aldığı müzikal projelerde işin hem şov, hem de artistik kısmını bir arada yürüterek çok yönlü kişiliği ile müzik piyasasındaki iddiasını ortaya koyuyor. Pop müzik üretmesine rağmen sıkı bir elektronik müzik hayranı olduğunu söyleyen Aidaz, klibinin Burning Man konseptinde bir atmosfere sahip olmasını da yapım-yönetim ekibinden özel olarak talep etmiş.

Aidaz’dan “Kin” filmine de soundtrack şarkı!

Her ne kadar “Aşk Kumarı” ilk teklisi olsa da; Aidaz’ın İranlı ünlü yönetmen Mouhsen Rabiei’nin 20 Eylül’de vizyona giren ‘Kin’ adındaki uzun metraj filmi için bestelediği bir de soundtrack şarkısı mevcut. Pek çok müzik eleştirmeninden tam not alan ‘Hükümsüz’ ismindeki bu şarkısını da Türkçe seslendiren Aidaz, Türkçe dışında daha pek çok farklı dilde şarkı söylemek istediğini aktarıyor ve gözünü uluslararası müzik listelerine diktiğini de şimdiden duyuruyor. Anadolu Ajansı’na yaptığı açıklamasında, “Grammy alacağımı biliyorum” diyerek hedefini ülke sınırlarının ötesine taşıdığını gösteren Aidaz, farklı tarzı, gezgin ruhu, çalışkanlığı, samimiyeti, iddiası ve benzersiz hayat öyküsü ile Türkiye pop müzik camiasında adından uzun süre söz ettirecek gibi görünüyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.