AK Parti’de 3. il başkanı da istifa etti

AK Parti’de 3. il başkanı da istifa etti
18.04.2019
A+
A-

31 Mart yerel seçimlerinde Çankırı Belediye Başkanlığı’nı MHP’ye kaptıran AKP’de İl Başkanı Cemal Kaman istifa etti. Daha önce İzmir ve Karaman il başkanları da istifa etmişti.

31 Mart yerel seçimlerinde Çankırı Belediye Başkanlığı’nı kaybeden AKP’de istifa geldi. Ak Parti Çankırı İl Başkanı Celal Kaman görevinden istifa ettiğini duyurdu.

Kaman, “Merkezde kaybedilen Belediye Başkanlığı seçimi ile ilgili de gerekli tespitler gerek şahsım gerekse teşkilatlarım tarafından yapılmış ve muhataplarına sunulmuştur” dedi.

“Dava uğruna yaptığımız fedakarlıkların sorgulanması hakkını hiç kimsede görmüyorum” diyen Kaman, Facebook hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, “İl Başkanlığı görevine geldiğim günden bu yana maalesef Ak Partiyle uzaktan yakından hiçbir alakası olmayanların, aksine Ak Partinin her zeminde kaybetmesine ve karalanmasına çaba gösteren kişilerce teşkilatımın ve şahsımın yıpratılması adına yapmadıklarını bırakmamalarına rağmen bugün alınan sonuçlarda da fikir beyan ederek yine yönlendirmede bulunmaları ve en acısı da bu yönlendirmelerin maalesef dikkate alınmasını da sizlerin takdirlerine bırakıyorum…” ifadelerine yer verdi.

AK PARTİ ÇANKIRI’YI MHP’YE KAPTIRDI

AKP, 31 Mart yerel seçimlerinde Çankırı Belediye Başkanlığı’nı yüzde 38,24 oy oranıyla kaybetti. MHP’nin adayı İsmail Hakkı Esen yüzde 46,99 oyla Çankırı Belediye Başkanı seçilerek görevine başladı. AKP’de daha önce seçimdeki başarısızlık nedeniyle Karaman ve İzmir il başkanları da istifa etmişti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.