AK Parti’den bir istifa daha!

AK Parti’den bir istifa daha!
15.09.2019
A+
A-

AK Parti Eski İstanbul il yönetim kurulu üyesi Yavuz Değirmenci, partisinden istifa etti.

AK Parti’de yaşanan istifalara bir yenisi daha eklendi. AK Parti’de bir dönem İstanbul İl Yönetim Kurulu üyeliği yapan Yavuz Değirmenci yayınladığı mektupla partisinden istifa ettiğini duyurdu. AK Parti İstanbul İl Yönetim Kurulu eski üyesi ve AK Parti’den İstanbul Milletvekili adayı da olan Yavuz Değirmenci, Twitter hesabından yayımladığı bir mektupla partisinden istifa ettiğini duyurdu.

FETÖ’nün 15 Temmuz’daki hain darbe girişimi sırasında Atatürk Havalimanı’nda Erdoğan’ın yanında bulunan Değirmenci, istifa mektubunda “Partimiz adeta paralel bir yapı tarafından kuşatıldı” dedi. AK Parti içerisinde bulunduğu iddia edilen ve “Pelikan” olarak adlandırılan yapıya karşı mücadele ettiğini dile getiren Değirmenci, “Pelikan” olarak adlandırılan yapıyı işaret ederken, AK Parti’de aile şirketi görüntüsü oluşmaya başladığını belirtti.

“ELEŞTİRİLER DİKKATE ALINMIYOR”

İstifa mektubunda, parti içerisinde eleştirilerin dikkate alınmadığına vurgu yapan Değirmenci, “Son yıllarda partimizin kuruluş ilkelerinden büyük sapmalar gösterdiğini, ahlaki çürümenin bünyeyi sardığını üzülerek müşahede ediyor ve muhasebe ihtiyacını ısrarla dile getiriyorduk.

Partimiz adeta paralel bir yapı tarafından kuşatıldı. Kararlar partinin tabanından tavanına doğru silsile halinde istişare edilmez samimi eleştiriler hiçbir şekilde dikkate alınmaz oldu. Aile şirketi görüntüsü oluşmaya başladı. Ak Parti ittifak kurduğu siyasi partiye ideolojik olarak benzemek suretiyle hem siyaseten esir hale düştü hem de çoğulcu ve özgürlükçü genetik ayarları bozulmaya mutasyona uğramaya başladı” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.