Amerika, Türkiye ile dalga geçiyor!

Amerika, Türkiye ile dalga geçiyor!
24.10.2019
A+
A-

Suriye’de konuşlanan PKK ve PYD’li teröristleri himayesine alan Amerika, türlü oyunlarla Türkiye’yi oyalıyor. Amerika Başkanı Donald Trump, gün içerisinde attığı zikzaklı bolca twitlerle adeta bizimle dalga geçiyor ve tehdit ediyor.

Aynı gün içerisinde Amerika’nın hem dostu, hem de müttefiki oluyoruz! Akıl hastanesinde kendini Donald Trump zanneden bir akıl hastası bile bu kadar anlamsız twitleri peş peşe atmaz!

Amerika Başkanı Donald Trump attığı twitlerle doğrudan Cumhurbaşkanımız Erdoğan’ı hedef alıyor. Erdoğan’a ve ailesine mal varlığı üzerinden tehditler savuruyor.

AMERİKA VE RUSYA, SURİYE PETROLÜNE ÇÖKECEK

Büyük Ortadoğu Projesi için Ortadoğu’da bir çok ülkede askeri üs kuran Amerika, Ortadoğu petrollerinin üzerine çökmek istemektedir. Tabii Rusya da Amerika’dan aşağı kalmıyor. Aynı yayılmacı proje üzerinde çalışma yaparak Suriye’ye yardım ediyor görüntüsü ile Suriye’ye yerleşiyor.

Amerika, Suriye’de önce IŞİD’li teröristleri vizyona koyup Suriye’yi içinden çıkılmaz iç savaşa sürüklemiştir. Daha sonra terörist PKK’nın diğer kolu PYD’yi himayesine alarak TIR’lar dolusu silah, mühimmat, araç ve gereç vererek Suriye’nin bölünmesinde kullanmaktadır. Teröristlere her türlü eğitimi, ‘eğit-donat’ adı altında kamplarda vermektedirler. Ayrıca PKK ve PYD’nin sınırımıza paralel devlet kurmasına yardımcı olmaktadır.

SURİYELİ MÜLTECİLER EKONOMİMİZİ BOZDU

Türkiye, PKK ve PYD’nin Suriye’de palazlanmasına Amerika’nın ve Rusya’nın oyalamaları ile müdahalede çok geç kaldı. Yıllarca teröristlere gönderilen TIR’lar dolusu askeri malzemeyi bildiğimiz halde, AK Parti hükümeti bu durumu seyretti.

Suriye Devlet Başkanı Beşar Esat fobisi yüzünden rejim hükümeti ile temasları kesen hükümetimiz, Suriye ile ilişkileri Amerika ve Rusya üzerinden sürdürdü. Bu arada Suriye’de başgösteren iç savaş ile 4 milyon Suriyeli ülkemize göç etti. Ekonomimiz 40 milyar dolarlık bir zarara uğradı. Türkiye illerine dağılan Suriye vatandaşları, demografik yapımızı bozdu.

PKK VE PYD’YE  HAREKATA GEÇ KALDIK

Amerika’nın sınırımıza ‘ortak tampon bölge yapalım’ yalanlarına kanan AK Parti hükümeti, askeri müdahaleyi uzun süre öteledi. Sonra TBMM’den harekat tezkeresini CHP, MHP ve İYİ Parti’nin koşulsuz desteği ile milli birlik ve beraberlikle çıkardı. Barış Pınarı Harekatı ile Suriye içlerine girerek iyi bir alanın kontrolünü Suriye Milli Ordusu ile beraber aldık.

Amerika’nın bunaltıcı baskısı ile Barış Pınarı Harekatı durduruldu. Bize göre harekata ara verdik, Amerika’ya göre ateş kes ilan ettik. PKK ve PYD’li teröristler Amerika’nın himayesinde sınırımızdan 20 mil, 30 kilometre ileriye taşındı.

BARIŞ PINARI HAREKATINA EL FRENİ ÇEKİLDİ

AK Parti’nin yanlış politikaları ile sınırımızı teröristlerden temizlemek ve Amerika ile Rusya’nın Suriye’deki emellerine kavuşmalarını önlemek başka bahara kaldı. Barış Pınarı Harekatı’na Amerika ve dolaylı olarak Rusya’nın baskısı ile adeta el freni çekildi. PKK ve PYD, Amerika ve Rusya’nın himayesinde kendisine rahatça çalışabileceği geniş bir alan kazandı. Bir tarafta Amerika, bir tarafta Rusya bayrakları altında sağlayacakları lojistik destek ile semirmesine devam edecek. Türkiye güçlü ve büyük ülke, AK Parti iktidarı sandıkta kaybettiğinde yeni gelecek iktidar Amerika ve Rusya’nın himayesindeki PKK ve PYD teröristlerinin kökünü kazıyacaktır.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.