Ay Yıldızlı Milliler, Moldova karşısında…

Ay Yıldızlı Milliler, Moldova karşısında…
10.09.2019
A+
A-

Moldova-Türkiye maçı ne zaman, milli maç saat kaçta, hangi kanalda?

Moldova – Türkiye maçının kanalı milli takımın mücadelesini takip etmek isteyen futbol severler tarafından merak konusu oldu. Grupta Fransa’yı devirerek dikkatleri üzerine çeken A Milli Futbol Takımı Avrupa Şampiyonası elemelerinde oldukça iddialı.

Grupta Fransa ve İzlanda ile aynı puana sahip olan milliler 12 puanla ikinci sırada yer alıyor. Andorra’yı 1-0 mağlup eden Moldova ise 3 puanla 5. sırada bulunuyor.

İKİLİ REKABETTE TÜRKİYE ÖNDE

Bugüne kadar Moldova ile 10 kez karşı karşıya gelen Milli Takım 8 müsabakadan galibiyetle ayrılan taraf olurken 2 karşılaşma da beraberlikle tamamlandı. Bireysel performanslar göz önüne alındığında ise Moldova son 5 maçında 4 mağlubiyet 1 galibiyet istatistiğine sahipken millilerimiz son 5 maçında 4 kez sahadan galibiyetle ayrıldı sadece İzlanda’ya mağlup oldu.

MOLDOVA TÜRKİYE MAÇI HANGİ KANALDA, SAAT KAÇTA?

İki ekibin karşı karşıya geleceği Avrupa Şampiyonası H Grubu mücadelesi 10 Eylül 2019 Salı günü oynanacak. Millilerimiz gruptaki konumu için 3 puanın şart olduğu müsabaka Türkiye saati ile 21:45’te başlayacak. Mücadeleyi canlı olarak izlemek isteyen futbolseverler Moldova Türkiye maçını TRT1 ekranlarından takip edebilecekler.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.