Bal-Türk’ten AKP’li Başkan Yardımcısı’nın paylaşımına sert tepki

Bal-Türk’ten AKP’li Başkan Yardımcısı’nın paylaşımına sert tepki
11.07.2019
A+
A-

Bal -Türk Genel Başkanı Ruşen Özcan, AK Parti Kocaeli Başiskele İlçe Başkan Yardımcısı Süleyman Özkaraaslan’ın sosyal medyadan yaptığı paylaşımına sert tepki gösterdi.

Başkan Özcan, Karaaslan’ın paylaşımını, ‘’kifayetsizliğin, çapsızlığın ve ciddiyetsizliğin kanıtıdır’’ ifadeleriyle eleştirdi.

Bal-Türk Genel Başkanı Ruşen Özcan, yaptığı açıklamada şunları söyledi:

‘’AK Parti Kocaeli Başiskele İlçe Başkan Yardımcısı Süleyman Özkaraaslan’ın  paylaşımı kifayetsizliğin, çapsızlığın ve ciddiyetsizliğin kanıtıdır. Karaaslan’ın bu paylaşımını daha sonra bunu silip, “ben ironi yaptım, özür dilerim” demesi hiçbir anlam ifade etmez. Biz ne Bulgarız ne ortodoks hristiyanıyız, Müslüman Türküz, Evlad-ı Fatihanız. AK Parti yönetimini camiamızı rencide eden bu densizlik karşısında tavır göstermeye davet ediyoruz.’’

AK Partinin Kocaeli / Başiskele ilçe başkan yardımcısı Süleyman Özkaraaslan sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şöyle demişti:

“1989’da gelen Bulgar, 1950’de gelen Selanik Dönmelerini 100 bin Kaçak Ermeni’yi Suriyelilerle beraber Gönderelim Varmısınız Çomarlar.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.