BBP Genel Başkan Yardımcısı Alfatlı’dan Aktaş’a ziyaret

BBP Genel Başkan Yardımcısı Alfatlı’dan Aktaş’a ziyaret
09.10.2019
A+
A-

Büyük Birlik Partisi Genel Başkan Yardımcısı Yeminli Mali Müşavir Ekrem Alfatlı, Bursa Büyük Şehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ı makamında ziyaret etti.

BBP Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Alfatlı Bursa’da ilk ziyaretini Şehr-i Emin, Bursa Büyük Şehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’a yaparak fikir alışverişinde bulundu..

Alfatlı’ya BBP MKYK Üyesi Salih Uçak, İl Başkanı Mehmet Gebeş, BBP Nilüfer İlçe Başkanı Mustafa Aydın ve İl Yönetim Kurulu Üyeleri eşlik etti.

BBP Genel Başkan Yardımcı sıfatı ile ilk ziyaretimizi Şehr-i Emin Sayın Alinur Aktaş beye yapmak istedik, kendisine yaptığı çalışmalardan dolayı kutluyor ve başarılar dilerim diyen Alfatlı, BBP’nin kuruluş ve misyonu gereği, ilk kurulduğu günden bu yana, şehit liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu önderliğinde ülkemizin birlik ve beraberliği noktasında üstüne düşeni hakkıyla yerine getirmiştir. Bundan sonrada yerine getirmeye devam edecektir, dedi

Ziyaretten memnuniyet duyduğunu söyleyen Bursa Büyükşehir belediye Başkanı Alinur Aktaş, görüşmemizde sıcak gündeme dair istişare fırsatını bulduklarını ve BBP Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Alfatlı ve teşkilatına başarılar dilediğini söyledi.

ETİKETLER: ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.