Bursa’da engelliler, iş dünyasının temsilcileriyle buluşacak

Bursa’da engelliler, iş dünyasının temsilcileriyle buluşacak
23.09.2019
A+
A-

‘Engelsiz kariyer günleri’ Holiday İnn Otel’de gerçekleştirilecek.

TANAP tarafından Sosyal ve Çevresel Yatırım Programları (SEIP) kapsamında finanse edilen ve DİSODER (Diyalog Sosyal Girişimcilik Derneği) tarafından uygulanmakta olan ESKİP projesi Bursa ile devam ediyor.

DİSODER tarafından gerçekleştirilen engelliler için erişilebilir mekân düzenlemeleri ve araç gereç dağıtım faaliyetleri ilk olarak Sivas’tan başlatıldı. TANAP Boru Hattı güzergâhındaki; Ardahan, Bayburt, Erzincan, Erzurum, Gümüşhane, Giresun, Kars, Kırıkkale, Kırşehir, Sivas, Yozgat, Ankara, Eskişehir, Bursa illerinde gerçekleştirilmekte olan proje ile tam 3 bin 600 engelli, aileleriyle birlikte sosyal hayata kazandırılacak. Proje, Bursa etabının ardından Eskişehir etabını da tamamlayıp Ankara ile final yapacak.

Projenin Bursa etabının ilk gününde engelliler için “Kariyer Günleri ve Kariyer Eğitimi” düzenlenecek. Eğitimler kapsamında engellilere, “İş Görüşmesine Hazırlık”, “Doğru CV Hazırlama Yöntemleri”, “İmaj Yönetimi ve Başarılı Mülakat Teknikleri (uygulamalı – canlandırmalı)”, “Motivasyon ve Stres Yönetimi” eğitimleri ile “Başarıya Giden Yol Semineri”; firma temsilcilerine de “Engellilerle Doğru İletişim Eğitimleri” verilerek.

Etkinliğin son gününde ise engelliler, iş dünyasının temsilcileriyle bir araya gelerek, iş hayatına ilk adımı atmak için yüz yüze görüşme gerçekleştirecekler.  26 Eylül 2019 Perşembe günü saat 11.00’de, Bursa Görükle’deki Holiday İnn Otel’de; gerçekleşecek engellilerle iş dünyasının buluşmasına ve yapılan mülakatlara tanık olmak için sizleri de aramızda görmekten mutluluk duyacağız.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.