Bursalı liselilerin yarışma heyecanı devam ediyor

Bursalı liselilerin yarışma heyecanı devam ediyor
03.04.2019
A+
A-

Türkiye’nin en büyük gençlik organizasyonu “fizy 22. Liselerarası Müzik Yarışması”nın eleme etabı, İstanbul ve Ankara’nın ardından 4-5-6 Nisan tarihlerinde İzmir Arena’da gerçekleşecek İzmir elemeleriyle tamamlanıyor. 24 ilden 228 okulun sahne alacağı ve 3 gün sürecek elemelerde Bursa’yı, 5 lise temsil edecek. Bursalı liseliler, 27 Nisan’daki büyük finale kalmak için Türkiye’nin dört bir yanından gelen liseli müzisyenlerle kıyasıya rekabet edecek.

Serhat Hacıpaşalıoğlu önderliğinde END Productions tarafından 22 yıldır aralıksız düzenlenen “fizy Liselerarası Müzik Yarışması”nın eleme heyecanı İzmir’de devam ediyor. “Dünyanın En Başarılı Gençlik Organizasyonu” ödülüne sahip yarışmanın 4-5-6 Nisan tarihlerindeki İzmir elemelerinde, 24 ilden toplam 228 okul sahne alacak. İzmir Arena’da gerçekleşecek ve 3 gün sürecek elemelerde Bursa’yı 5 okul temsil edecek.

Bursa adına İzmir’de; Zeki Müren Güzel Sanatlar Lisesi Adele – Skyfall, Özel Şahinkaya Anadolu ve Fen Lisesi Gece – Ben Öldüm, Özel Bursa Sınav Koleji Scorpions – Humanity, Özel Nova Fen ve Anadolu Lisesi AC/DC – TNT, Nilüfer İMKB Fen Lisesi ise Frankie Valli – Beggin şarkısıyla sahne alacak.

Bursa’nın yanı sıra İzmir’de bu sene; Adana, Amasya, Antalya, Aydın, Balıkesir, Bilecik, Burdur, Çanakkale, Denizli, Diyarbakır, Edirne, Hatay, Isparta, İzmir, Konya, Kütahya, Manisa, Mersin, Muğla, Sakarya, Uşak, Yozgat ve Zonguldak’tan gelen binden fazla liseli yarışacak.

Bursalı Liselileri Büyük Finalde Muhteşem Ödüller Bekliyor

fizy sponsorluğunda gerçekleştirilen, “fizy 22. Liselerarası Müzik Yarışması için 81 ildeki 8.000 liseliyi 27 Nisan’daki büyük finalde, birbirinden değerli ödüller de bekliyor. Organizasyonun 22. yılında yarışmanın ödülleri arasında, cazip para ödüllerinin yanı sıra, eğitim sponsoru Okan Üniversitesi’nin üç öğrenciye vereceği Üstün Başarı Ödülleri kapsamında burs ödülleri de yer alıyor.

Nakit Para Ödülleri:

Yarışmanın “İcra” dalında ilk üçe giren gruplar için:

1.lik ödülü: 10.000 TL

2.lik ödülü: 7.500 TL

3.lük ödülü: 5.000 TL

Orkestra / Sahne Performansı dallarında ilk üçe giren gruplar için:

1.lik ödülü: 6.000 TL

2.lik ödülü: 4.000 TL

3.lük ödülü: 2.000 TL

Kız Solist / Erkek Solist / Enstrüman dallarında ilk üçe giren yarışmacılar için:

1.lik ödülü: 3.000 TL

2.lik ödülü: 2.000 TL

3.lük ödülü: 1.000 TL

Okan Üniversitesi Üstün Başarı Ödülleri:

Birincilik Ödülü: Okan Üniversitesi Konservatuvarı %100 Eğitim Bursu

İkincilik Ödülü: Okan Üniversitesi Konservatuvarı % 70 Eğitim Bursu

Üçüncülük Ödülü: Okan Üniversitesi Konservatuvarı % 50 Eğitim Bursu

Bu kategorilerin dışında Basın Özel Ödülü ve Jüri Özel Ödülü kategorilerinde bir lise ve bir öğrenciye plaket verilecek.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.