‘Cumhurbaşkanı danışmanının da danışmanı oldu’ haberine açıklama

‘Cumhurbaşkanı danışmanının da danışmanı oldu’ haberine açıklama
25.05.2019
A+
A-

‘Cumhurbaşkanı danışmanının da danışmanı oldu’ haberine ilişkin açıklama yapan Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Prof. Dr. Seyit Sertçelik “Cengiz Erdem yönetici asistanı olarak göreve başlayacaktır” dedi.

Sosyal medyada çok tartışılan ‘Cumhurbaşkanı danışmanının da danışmanı oldu’ haberine ilişkin açıklama geldi. Tartışmaların odağındaki isim Cumhurbaşkanı Başdanışmanı ve Güvenlik ve Dış Politikalar Kurulu Üyesi Prof. Dr. Seyit Sertçelik yaptığı açıklamada “Cengiz Erdem yönetici asistanı olarak göreve başlayacaktır” dedi.

Bazı haber sitelerinde ve sosyal medya hesaplarında ‘Cumhurbaşkanı danışmanının da danışmanı oldu’ başlıklı bir haber yayımlandı. Haberde, Cumhurbaşkanı Başdanışmanı ve Güvenlik ve Dış Politikalar Kurulu Üyesi Prof. Dr. Seyit Sertçelik’in danışmanı olarak Cengiz Erdem görevlendirildiği belirtildi.

AK Partili Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ın paylaşımına göre yapılan haberde şu ifadelere yer verildi:

“Cumhurbaşkanı Başdanışmanı, Güvenlik ve Dış Politikalar Kurulu Üyesi Prof. Dr. Seyit Sertçelik’in danışmanı olarak görev yapacak olan, Büyükşehir Belediyesi personelimiz Cengiz Erdem kardeşime yeni görevinde başarılar temenni ediyorum.”

Daha sonra sosyal medyada da çok tartışılan habere ilişkin Cumhurbaşkanı Başdanışman Prof. Dr. Seyit Sertçelik’ten bir açıklama geldi.

Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Sertçelik “Basına yansıyan Cengiz Erdem’in danışmanım olarak göreve başladığı yönündeki haberler doğru değildir. Cengiz Erdem yönetici asistanı olarak göreve başlayacaktır” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.