Efsane futbolcu Maradona tutuklandı

Efsane futbolcu Maradona tutuklandı
23.05.2019
A+
A-

Efsanevi futbolcu Maradona, eski kız arkadaşı Rocio Oliva’ya 5 milyon euroluk borcunu ödemediği gerekçesiyle tutuklandı.

Dünyaca ünlü efsanevi futbolcu Diego Armando Maradona’nın geçtiğimiz aralık ayında ayrıldığı 6 yıllık kız arkadaşı Rocio Oliva, efsane futbolcu için maddi tazminat davası açmıştı.

Maradona, menajeri olduğu kulüp Dorados de Sinaloa için Meksika’dan ülkesi Arjantin’e dönerken havaalanında yetkililer tarafından tutuklandı.

Maradona’nın tutuklanma sebebi ise eski partnerine olan 5 milyon euroluk bir borcu olması ifade edildi. 58 yaşındaki Maradona’nın 13 Haziran’da mahkemeye çıkacağı belirtildi.

CANNES’DA MARADONA BELGESELİ

Öte yandan Arjantinli efsane Diego Armando Maradona’nın hikayesi beyazperdeye taşındı. Yıldız futbolcuyu konu alan belgesel film, prömiyerini Cannes Film Festivali’nde yaptı.

Belgeselin yönetmenlik koltuğunda ise Oscar ödüllü Asif Kapadia var. Kapadia, Maradona’ya filmi prömiyerden önce izletmek istediğini ancak efsane futbolcunun yoğunluğundan buna zaman ayıramadığını söyledi. Belgeseli izlemeyen Maradona hayranlarına da seyretmeyin çağrısı yaptı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.