Erdoğan, cenazede Ahmet Davutoğlu’nu görmezden geldi!

Erdoğan, cenazede Ahmet Davutoğlu’nu görmezden geldi!
21.08.2019
A+
A-

Erdoğan cenaze töreninde, çevresine selam verip el sıkışırken, karışında duran eski Başbakanı Ahmet Davutoğlu’nu görmezden gelerek saftaki yerine geçmesi dikkat çekti.

Van’ın Erciş ilçesinde geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Haluk Dursun için dün Sultanahmet Camisi’nde cenaze töreni düzenlendi.

Törene AKP’li  Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yanı sıra, TBMM Başkanı Mustafa Şentop, Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, İçişleri Başkanı Süleyman Soylu, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, AKP Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, AKP Siyasi ve Hukuki İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, eski Başbakan Ahmet Davutoğlu ve çok sayıda siyasi katıldı.

GÖRMEZDEN GELDİ

Cenaze töreninde ise yeni bir detay ortaya çıktı.

Törende, yeni parti çalışmalarını sürdüren eski Başbakan Ahmet Davutoğlu, AKP Siyasi ve Hukuki İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı ile birlikte ön sırada saf tuttu. Bu esnada ise, cenaze törenine Cumhurbaşkanı Erdoğan geldi.

Erdoğan, çevresine selam verip el sıkışırken, karşısında duran Ahmet Davutoğlu’nu görmezden gelerek saftaki yerine geçmesi ise dikkat çekti.

(tele1)

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.