GAL, Kalite Katılım Beratı ile ödüllendirildi

GAL, Kalite Katılım Beratı ile ödüllendirildi
13.12.2019
A+
A-

Eğitim kalitesini her geçen gün artıran Gazi Anadolu Lisesi (GAL), “Bursa Sürekli İyileştirme Modeli” (BUSİM) projesi kapsamında pilot okullar arasında akademik liseler adına bir sunum gerçekleştirdi.

Bursa İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün 2023 Eğitim Vizyonu kapsamında “Ortak bir okul gelişim kültürü ve kabul edilebilir standartların oluşturulması, sürekli iyileştirmenin ve gelişimin sağlanması” amacıyla 2018-2019 Eğitim Dönemi’nde uygulamaya koyduğu “Bursa Sürekli İyileştirme Modeli” (BUSİM) projesi çalışmaları devam ediyor. Bursa genelinde ortaöğretim düzeyinde ve farklı okul türleri içinden seçilen 10 okul arasında akademik liseler adına Gazi Anadolu Lisesi de yer aldı.

BUSİM doğrultusunda Kasım 2018’den Mayıs 2019’a kadar devam ettirilen kalite raporu ve saha ziyaretini de kapsayan süreç sonunda,  Uludağ Üniversitesi Mete Cengiz Kültür Merkezi’nde değerlendirme ve yeni dönem tanıtım toplantısı gerçekleştirildi.

İl Milli Eğitim Müdürü Sabahattin Dülger’in yanı sıra, ilçe milli eğitim Müdürleri ve 600’ü aşkın okul müdürü ile öğretmenlerin de katıldığı törende, Gazi Anadolu Lisesi akademik liseler adına sunum yaptı.  Sunum sonunda,  Gazi Anadolu Lisesi’ne Kalite Katılım Beratı verildi.  Gazi Anadolu Lisesi Müdürü Dr. İrfan Bülbül, Kalite Beratını İl Milli Eğitim Müdürü Sabahattin Dülger’in elinden aldı.

Gazi Anadolu Lisesi Müdürü Dr. İrfan Bülbül,  ‘‘Eğitimde Bir İnci, Öğretimde BİRİNCİ’ sloganı ile yol alan okulumuzda kalite yolculuğunun devam edeceğiz. Gazi Anadolu Lisesi yeni başarılara imza atacak” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.