Geleceğin üretim vizyonu: Akıllı Fabrika Çözümleri

Geleceğin üretim vizyonu: Akıllı Fabrika Çözümleri
18.11.2019
A+
A-

Geleceğin üretim anlayışına “Akıllı Fabrika Çözümleri” sunan İletişim Yazılım tarafından düzenlenecek, “MES ve BPM ile İşletmelerde Dijital Dönüşüm” etkinliği fabrikalarda üretimden sorumlu tüm disiplinleri bir araya getirecek. 20 Kasım Çarşamba günü saat 13:00’te Bursa Crowne Plaza’da ücretsiz olarak gerçekleştirilecek etkinlikte Dijitalleşme ve Üretimin Geleceği, MES ile Fabrikalarda Dijitalleşme, Tekstilde ve Otomotivde Dijital Dönüşüm, Autoneum Erkurt ve Cegi Tekstil’in başarı hikayelerinden oluşan beş oturum gerçekleştirilecek.

Gelişmiş ülke ekonomilerinin fabrikalarda verimliliği arttırmak ve maliyetleri düşürmek için ‘Akıllı Fabrikalar’a verdiği önem ve çalışmalar her geçen gün artarken, Akıllı Fabrika kavramı ülkemizde de hayata geçmeye başladı. Akıllı Fabrika Çözümleri ile geleceğin üretim anlayışını yakalamak isteyen işletmelere çözüm ortağı olan İletişim Yazılım tarafından düzenlenecek “MES ve BPM ile İşletmelerde Dijital Dönüşüm” etkinliği fabrikalarda üretimden sorumlu farklı disiplinleri bir araya getirecek. 20 Kasım Çarşamba günü saat 13:00’te Bursa Crowne Plaza’da ücretsiz olarak gerçekleştirilecek etkinlikte Dijitalleşme ve Üretimin Geleceği, MES ile Fabrikalarda Dijitalleşme, Tekstilde ve Otomotivde Dijital Dönüşüm, Autoneum Erkurt ve Cegi Tekstil’in başarı hikayelerinden oluşan beş oturum gerçekleştirilecek.

EN HIZLI GELİŞİM YAZILIM SEKTÖRÜNDE YAŞANIYOR!

Dünya tarihi boyunca devrim olarak tanımlanan birçok gelişme yaşandığını belirten İletişim Yazılım Yönetim Kurulu Başkanı Tuncer Hatunoğlu, makinelerin haberleşebildiği, hızlı ve güvenli veri girişinin yapılabildiği, üretimin anlık olarak izlenebildiği ve raporlanabildiği fabrikalardan oluşan gelişmenin bir devrimden öte bir evrim olduğunu konusuna değinecek. Dünya üzerinde yaşayan her canlıyı etkileyen bu evrimin bugüne kadar yaşanan en büyük ve en hızlı değişim olduğunu söyleyen Hatunoğlu, “Bu değişimin baş aktörünün ise yazılım sektörü” olduğunu belirtecek. Endüstri 4.0 ve Akıllı Fabrika Çözümleri hakkında bilgi verecek ve İletişim Yazılım’ın son yıllarda yaşanan bu değişimi yakından takip ettiğini,  çağı yakalamak isteyen işletmelere çözüm ortağı olduklarını dile getirecek.

YATIRIMIN GERİ DÖNÜŞÜ 3 – 24 AY ARASINDA

İletişim Yazılım Genel Müdür’ü Selçuk Şen, “MES ile Fabrikalarda Dijitalleşme: CoralReef” sunumunu gerçekleştirecek. MES (Manufacturing Execution Systems – Üretim Yönetim Sistemi) Sistemleri’nin hammaddenin girişinden, başlayarak ürünün teslimine kadar geçen sürede, makine, malzeme ve insan kaynaklarının en verimli şekilde kullanılmasını sağladığını dile getirecek, bu noktada yapılan yatırımların sektör, kapsam ve modüllere göre 3 – 24 ay arasında geri döndüğüne dikkat çekecek.

AUTONEUM ERKURT VE CEGİ TEKSTİL BAŞARI HİKAYESİ

İletişim Yazılım firmasının çözümü olan “CoralReef Üretim Yönetim ve Denetim Sistemi” ile verimliliklerini arttırmayı başaran Autoneum Erkurt ve Cegi Tekstil’in proje öncesi durum ve proje sonrası durumları hakkında bilgi verecek. “CoralReef sayesinde şu an üretimlerinin her aşamasını anlık olarak izleyebildiklerini ve aksi bir durumda anında müdahale edebildiklerini belirtecek.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.