Hani Ankapark’a girişler 23 Nisan’a kadar ücretsiz olacaktı?

Hani Ankapark’a girişler 23 Nisan’a kadar ücretsiz olacaktı?
04.04.2019
A+
A-

Seçim çalışmaları kapsamında Erdoğan’ın açılışını yaptığı ve 23 Nisan’a kadar ücretsiz olduğunu söylediği Ankapark’tan giriş ücretleri alınmaya başladı.

Erdoğan, Ankapark’ın 23 Nisan’a kadar ücretsiz olacağını duyursa da seçimlerin ardından girişler ücretli hale getirildi. Seçim vaadi olarak yarım yamalak 20 Mart’ta açılan ve 5 milyonu aşkın kişinin ziyaret ettiği iddia edilen parkta, ziyaretçilerin çoğunluğunu da Milli Eğitim Bakanlığı’nın (MEB) “zorunlu” gezileri oluşturdu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, başkentlilere verdiği sözler, seçimlerle yönetimin el değiştirmesinin ardından bir bir unutulmaya başlandı. Seçimlerden sonra ilk gün tanzim satışlara son verilmesinin ardından, 23 Nisan’a kadar ücretsiz olacağı vaat edilen Ankapark (Wonderland Euroasia) da ücretli hale getirildi.

Erdoğan, Çubuk ilçesindeki mitinginde, “31 Mart diye ilan ettik ama bu ilan ettiğimiz tarihi 23 Nisan’a kadar uzatalım. Nasıl buldunuz, iyi mi? Kabul edenler? Etmeyenler? Oybirliği ile kabul edilmiştir” diyerek, Ankapark’ın bir ay daha ücretsiz olacağını duyurmuştu.

AKP’nin 31 Mart’ta Ankara’yı kaybetmesinin ardından MEB tarafından düzenlenen “zorunlu” geziler de yarıda kaldı. Bakanlığın binlerce öğrenciyi taşıdığı alanda Ankaparak’a geziden vazgeçilip geçilmediği veya geziler devam edecekse ücretin kim tarafından karşılanacağı soru işareti yarattı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.