İstanbul’da Mansur Yavaş fırtınası esti!

İstanbul’da Mansur Yavaş fırtınası esti!
23.05.2019
A+
A-

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Ekrem İmamoğlu’na destek için geldiği İstanbul’da büyük ilgi gördü. Yavaş, kendisi için hazırlanan programda vatandaşlardan İmamoğlu için oy istedi.

Semt pazarından sanayi sitesine, MODOKO’dan İMES’e; gittiği her yerde Ekrem İmamoğlu için destek isteyen Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, akşam da CHP Ümraniye İlçe Başkanlığı’nın düzenlediği iftar davetine katıldı.

Vals Düğün Salonu’ndaki iftarda konuşan Başkan Yavaş, “Biz Ankara’da inandık ve başardık. Siz de inanın; her şey çok güzel olacak. Ekrem İmamoğlu’nu 16 milyon İstanbullu’nun vicdanına emanet ediyorum” dedi.

İSTANBUL’DA BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

Ekrem İmamoğlu’nun sabah düzenlediği toplantının ardından Ümraniye’de saha çalışması yapan Mansur Yavaş, Ekrem İmamoğlu’na destek istedi. Sanayi sitesinde esnaf ziyaretleri gerçekleştiren Yavaş’a Ümraniye İlçe Başkanı İbrahim Can Kıran ve Belediye Başkan Adayı Cafer Aktürk ile meclis üyeleri ve partililer eşlik etti. Dernek ziyaretleri de yapan Yavaş, öğleden sonra ise MODOKO ve İMES’i ziyaret ederek yönetim kurulu üyesi sanayicilerle bir araya geldi.

MANSUR YAVAŞ’A ÖZEL HEDİYE

Marangozlar Odası Başkanı Suat Yazıcı’nın kendisine el işlemesi bir hat takdim ettiği Mansur Yavaş, akşam saatlerinde ise Vals Düğün Salonu’nda verilen iftar yemeğine katıldı.

‘İNANDIK BAŞARDIK; SIRA SİZDE…’

İftar öncesi davetlilere hitap eden Mansur Yavaş, 31 Mart seçimlerinin olmadık gerekçelerle iptal edilerek 16 milyon İstanbullu’nun mağdur edildiğini belirtti.

“31 Mart seçimleri öncesi bizim için neler yaptıklarını hepiniz duydunuz, gördünüz. Olmadık iftiralar, karalamalar, çamur atmalar… Ankara halkı hiç birine pirim vermedi ve Ankara’da her şey çok güzel oldu” diyen Mansur Yavaş şöyle devam etti:

“Şimdi sıra bir kez daha İstanbul’da. Mağdur edilen 16 milyon İstanbullu, 23 Haziran’da Ekrem İmamoğlu ile her şeyi güzel kılacak. Bizler Ankara’da inandık ve başardık. Sizler de İstanbul’da inanın. İnanın her şey çok güzel olacak. Hak yerini bulacak ve İstanbul çok güzel olacak.”

İftar yemeği öncesinde, CHP Gençlik Kolları Üyesi bir hafız Kur’an-ı Kerim okudu. Ardından Hekimbaşı Mahallesi’nde vatandaşların mülkiyet ve 2/B sorunlarına yönelik taleplerini dinleyen Mansur Yavaş, daha sonra Ankara’ya döndü.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.