İYİ Parti, Bakırköy adayı Ateş Ünal Erzen’i tanıttı

İYİ Parti, Bakırköy adayı Ateş Ünal Erzen’i tanıttı
10.02.2019
A+
A-

İYİ Parti Bakırköy Belediye Başkanı Ateş Ünal Erzen için tanıtım toplantısı düzenlendi.

Toplantıda konuşan Erzen, “31 Mart akşamı Bakırköy’ün anahtarını Sayın Genel Başkanımız, Meral Akşener’e götüreceğiz” dedi.

İYİ Parti’nin Bakırköy Belediye Başkan Adayı Ateş Ünal Erzen İYİ Parti İstanbul İl Başkanlığı’nda bir toplantı düzenlendi. Toplantıda konuşan Ünal Erzen, “31 Mart akşamı Bakırköy’ün anahtarını Sayın Genel Başkanımız, Meral Akşener’e götüreceğiz” dedi.

İYİ Parti’nin Bakırköy Belediye Başkan Adayı Ateş Ünal Erzen için düzenlenen toplantıda konuşan İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Satuk Buğra Kavuncu, “2004- 2014 yıllarında çalışmalarıyla kendini kanıtlamış bir büyüğümle, Ateş Ağabeyim ile olmak büyük bir şans. Bütün Bakırköy arkanızda. Diğer ilçelerimiz de Bakırköy’e akacak ve çok çalışacak. El birliğiyle sizi o makama taşıyacağız. Hayırlı uğurlu olsun” diye konuştu.

Erzen ise sözlerine Kartal’daki çöken bina faciasını hatırlatarak başladı.  “Kartal’da bir facia yaşadık, kaybettiğimiz vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet ve yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Bu bir kader değildir. İstanbul’da bina sayısı 1 milyon 700 binin üzerindedir. Yüzde 70inin deniz kumundan yapıldığını düşünürsek olası bir depremde en az 150 bina yıkılacak. 4 gündür çalışma yapılan bir enkazın altına giremeyen yönetim zihniyetiyle olası bir depremde 150 binaya nasıl müdahale edileceğini düşünün. Bu bir kader değil, demem bu yüzden. Aklı da kullanmak gerek” diye konuştu.

“Bu yanlışları, sorunlu yönetim anlayışını düzeltecek olan sizlersiniz. İYİ Parti bu yüzden var” ifadelerini kullandı.

Ünal Erzen, İYİ Parti kurulmadan önce Meral Akşener’in kendisiyle görüştüğünü, adaylık için söz aldığını, bu sözü vererek yola çıktığını anlattı.2004-2014 yılları arasında Bakırköy Belediye Başkanlığı yapmış olan Ateş Ünal Erzen, adaylığının nedenlerinden biri olarak mevcut Başkanın kendisini yanılmış olması ve yaptığı hizmetlerin devamını getirmemiş olmasını gösterdi.

Ünal Erzen, “10 sene hizmet ettim. Çok sevinmiştim CHP’li bir adayın başkan olması. ‘Bana yapacak hiçbir şey bırakmamışsın” diyordu. ‘Yapılanları devam ettir, ben hep yanında olurum’  demiştim.

Ancak 2 gün geçmişti ki yanıldığımı gördüm. Hizmetlerimin yıkıldığını, âtıl hale geldiğini, çürümeye terk edildiğini, ücretsiz hizmetlerin ücretli yapıldığını gördüm. Biz ilacın bile ücretsiz olduğu bir ilçeydik. Ulu Önder bugün gelip oy verse, bu Bakırköy belediyesine oy vermez. Lafla değil icraatla olur her şey” ifadelerini kullandı.

“Bakırköylü oyu adaya verir” diyen Ünal Erzen,” Eski Bakırköy’ü, Bakırköylülere mutlu yuvalarını geri vereceğiz. Çocuk ver gençlerimiz Önceliğimiz olacak. Bakırköy’de 10 yıl içinde bizim yaptığımız hizmetler hepsi bir arada Türkiye’nin tek bir ilçesinde yoktur” değerlendirmesinde bulundu.

Ünal Erzen, “31 Mart aksamı saat 20’de Bakırköy’ün anahtarını Sayın Meral Akşener’e teslim edeceğiz” dedi.

(Kaynak: Yeniçağ)

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.