İYİ Parti Gemlik İlçe Başkanı Mumcu, görevinden istifa etti

İYİ Parti Gemlik İlçe Başkanı Mumcu, görevinden istifa etti
15.05.2019
A+
A-

İYİ Parti Gemlik İlçe Başkanı Birol Mumcu, ilçe başkanlığı görevinden istifa ettiğini açıkladı. Mumcu, ilçe başkanlığı görevinden ilçe teşkilatının yeniden yapılanması nedeniyle istifa ettiğini açıkladı.

Bursa İl Örgütü ve Gemlik İlçe Örgütünde yönetimlerin güçlendirme çalışmalarının başladığını belirten Birol Mumcu, görev verilmesi halinde bundan önce olduğu gibi yine Bursa’da siyasette aktif çalışmalar yapabileceğini söyledi.

‘YENİDEN TEŞKİLATLANMA İÇİN İSTİFA ETTİM’

İlçe Başkanlığı görevinden istifası ile ilgili açıklama yapan Birol Mumcu; ”İYİ Parti’nin Gemlik’te yeniden teşkilatlanmaya gideceğinden dolayı istifa ettim. Gemlik’in geleceği ve ülkenin geleceği adına İYİ Parti’de önemli işler düşüyor. Bu anlamda, Gemlik’te yapılacak olan çalışmalarda etkin bir yönetimin bulunması gerekmektedir. Gemlik’teki çalışmalarımız dönemine şahsıma ve teşkilatıma verilen desteğe teşekkür ediyorum” dedi.

ATAMA YAPILACAK

İYİ Parti Gemlik İlçe Sekreteri Murat Bayram da bundan sonraki süreç ile ilgili bilgiler verdi. 2019 yılı sonunda İlçe Kongresinin yapılacağını anlatan Murat Bayram, Genel Merkezin kongreye kadar geçici ilçe başkanı ve yönetim kurulu üyelerini atayacağını belirtti.

Murat Bayram, genel merkezler düzeyinde devam eden Millet İttifakının Gemlik düzeyinde de devam ettiğini sözlerine ekledi.

MUMCU GEMLİK’TE YAŞIYORDU

Kasım ayından bu yana İYİ Parti Gemlik İlçe Başkanlığı görevini yürüten Birol Mumcu, daha önce de İl Başkan Yardımcısı olarak görev yapıyordu.

İYİ Parti İlçe Başkanlığı görevine kurucu ilçe başkanı Dr. Adnan Bıyıklı’nın 31 Mart yerel seçilerinde belediye başkan aday adayı olması nedeniyle istifa etmesinden sonra İl Başkanlığı tarafından göreve atanan Birol Mumcu, geçmişte Gemlik’te yaşamanın avantajlarını kullanmıştı. Gemlik’te düzenlenen çeşitli faaliyetlerde de yer alan Mumcu, kritik dönemlerde yaptığı açıklamalarla da dikkat çekmişti.

(Gemlikhaber)

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.