Mansur Yavaş, o şoförü görevden aldı

Mansur Yavaş, o şoförü görevden aldı
23.04.2019
A+
A-

Ankara Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı bir halk otobüsü şoförünün, Hasan Ünalan isimli bir vatandaşı otobüse almak istememesi sonrası çıkan arbedede Ünalan yaralandı. Olay sonrası Belediye Başkanı Mansur Yavaş devreye girdi.

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, otobüsün garaja çekildiği, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın talimatıyla otobüs şoförü hakkında en ağır cezanın verilmesi istemiyle işlem başlatıldığı duyuruldu.

Ankara Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:“Altınpark-Kuğulupark hattında sefer yapan bir Özel Halk Otobüsünde (ÖHO) asla tasvip etmediğimiz üzücü bir olay yaşanmıştır.

Hasan Ünalan adlı vatandaşımızı bir ÖHO şoförünün otobüse almak istememesi üzerine yaşanan olaylar nedeniyle, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanımız Mansur Yavaş’ın talimatıyla araç parka çektirilmiş olup, şoför hakkında en ağır cezanın verilmesi istemiyle gerekli işlemler başlatılmıştır.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanımız Mansur Yavaş, olayda yaralanan Hasan Ünalan’ı telefonla arayarak geçmiş olsun dileklerini iletmiş ve duymuş olduğu üzüntüyü dile getirmiştir.

Konunun sonuna kadar takipçisi olacağını ve Çarşamba günü toplanacak EGO Disiplin Kurulu’nda görüşüleceğini ifade eden Başkan Yavaş, Ünalan’ı makamına davet etmiştir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.”

(Yeniçağ)

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.