Meclis’te coronavirüs paniği yaşandı

Meclis’te coronavirüs paniği yaşandı
30.03.2020
A+
A-

Coronavirüs paniği TBMM’ye sıçradı. Meclis Hastanesi’nde görev yapan KBB uzmanı hekim karantinaya alınınca, son iki haftada muayeneye gelen milletvekillerine ve personele tek tek telefon açıldı.

Meclis Hastanesi’nde görev yapan KBB uzmanı doktorda ateş ve öksürük belirtileri üzerine Cuma günü Şehir Hastanesi’ne götürülerek coronavirüs testi yaptırıldı. İlk test sonucu negatif çıktı ancak doktorun tedbir amaçlı olarak hastanede tutulduğu açıklandı.

MİLLETVEKİLLERİ VE PERSONEL TEK TEK ARANDI

Son iki hafta içinde doktora giderek muayene olan kişiler aranarak kendilerini 14 gün karantinaya almaları ve TBMM’ye gelmemeleri istendi.

CiddiGazete’nin duyurduğu haberin ardından TBMM Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada, doktorun tedbir amaçlı hastanede tutulduğu belirtilerek şu bilgiler verildi:

– Meclis Hastanesi’nde görevli bir doktorda ateş ve boğaz ağrısı belirtilerinin görülmesi üzerine şehir hastanesinde test yaptırılmış ve test sonucu negatif çıkmıştır.

– Kendisi tedbir amaçlı olarak hastanede tutulmaya devam edilmektedir.

– Ancak son 14 günde muayene ettiği kişiler telefonla aranarak bilgilendirilmiş ve tedbir amaçlı olarak kendilerini izole etmeleri istenmiştir.

(CiddiGazete)

ETİKETLER: ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.