Medicabil, organ bağışına desteğini sürdürüyor

Medicabil, organ bağışına desteğini sürdürüyor
31.03.2020
A+
A-

Organ bağışı konusunda Bursa’da ve Türkiye’de önemli hastaneler arasında yer alan Özel Medicabil Hastanesi’nde bağışlanan organlar, nakil bekleyen hastalara umut olmaya devam ediyor.

Yaşanan koronavirüs salgını sürecinde de, organ nakli konusundaki hassasiyetini sürdüren Özel Medicabil Hastanesi, bu konuda gerçekleştirdiği başarılı operasyonlarla takdir topluyor.

Beyin kanaması nedeniyle Özel Medicabil Hastanesi’ne yatan ve orada vefat eden hastanın, karaciğer ve böbrekleri uzman ekipler tarafından alınarak, organ nakli bekleyen hastalara ulaştırıldı.

Operasyon hakkında bilgilendirmelerde bulunan Özel Medicabil Hastanesi Anesteziyoloji ve Reanimasyon Uzmanı Dr. Eralp Çevikkalp, ”Böylesine zorlu bir operasyonun yapılması için hastanemizin seçilmesi, bizler adına gurur verici bir durum. Hastane olarak hem hastalarımızı, hem hasta yakınlarımızı, hem de çalışanlarımızı organ nakli konusunda sürekli bilgilendiriyoruz. Geçen yıldan bu yana 13 tane başarılı organ nakli operasyonu gerçekleştirdik. Organ nakli konusunda farkındalık yarattığımız için mutluyuz” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.