Merhaba

Merhaba
10.12.2017
A+
A-

Uzun yıllar Gazetecilik mesleğinin içindeyim. Gazeteciliğe 1975 yılında Hürses Gazetesinde başladım. Daha sonra Milletindir Hakimiyet, Dünya, Bursanın Sesi ve Uludağ Gazetelerinde Muhabirlik yaptım.

Bursa Spor Dergisi ve Bursa Haber Gazetesinde Yazı İşleri Müdürlüğü yaptım. Halen İstanbul’da yayınlanmakta olan Yeni Mesaj Gazetesinde Köşe Yazarlığı yapıyorum. Sürekli Sarı Basın Kartı Sahibiyim.

Ben de Dijital Çağın yeni İnternet Haber Gazeteciliğine uyayım dedim sonhaber16.com İnternet Haber Sitesini kurdum. Haber Sitemizin deneme yayınları ve hazırlıkları devam etmektedir. Haber Sitemiz 2018 yılı Ocak ayı başından itibaren günlük normal yayın akışına geçecek.

Objektif Gazetecilik anlayışımızla sonhaber16.com Haber Sitemizde Genel, Yerel, Politika, Ekonomi, Sağlık, Spor, Magazin ve Dünya Haberlerimizi,Yorumlarımızı ve Haber Fotoğraflarımızı paylaşacağız.

Ayrıca okurlarımızın Genel, Yerel, Politika, Spor, Ekonomi, Haber Fotoğraflarını, görüşlerini, düşüncelerini ve yorumlarını okur köşemizde yayınlayacağız. Türkiye’de ilk defa Sosyal Medya Hesabı Sayfalarında yayınladığınız yorum ve fotoğraflarınızı sonhaber16.com@gmail.com e-mail adresimize gönderirseniz Haber Sitemizde yayınlayacağız.

Türkiye şu anda çok kötü bir dönemden geçmektedir. Ülkemiz siyasi, ekonomi, terör ve dış ilişkiler bakımından büyük bir krize sürüklenmiştir. Evet… Türkiye kötü günler geçiriyor ve büyük bir kriz içerisindeyiz dedim. Ancak… Türkiye büyük Devlet biz ne krizler gördük vatandaşlarımız bu büyük krizleri birlik beraberlik içerisinde her zaman atlatmıştır. Yine el ele, birlik ve beraberlik içerisinde bu büyük krizin de üstesinden geleceğiz.

Türkiye’de Siyaset 2019 da yeniden düzenlenecek; 2018 yılı ise bu yeni Siyaset yapılanmasının hazırlık yılı olacaktır. Türkiye kabul edilen yeni Anayasa Referandumu ile Parlamenter Başbakanlık Hükümet Sistemini bırakacak, yerine Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemine geçecektir.

Türkiye için en önemli eşik 2019 seçimleridir, seçimler Türkiye’nin kırılma noktasıdır. Seçimlerde adı konmasa da sandığa gidecek seçmenler; Evet bloğu Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi için, Hayır bloğu ise Parlamento Başbakanlık Hükümet sistemi için oy kullanacak. Seçimler Türkiye’nin kaderini çizecek sandıkta kararı Türk Milleti verecek.

İşte… Haber Sitemiz sonhaber16.com Türkiye’nin kaderinin çizileceği yeni dönemde bir projektör gibi vatandaşlarımızın aydınlanmasına hizmet edecektir. Haber Sitemiz Türk Milleti, Türk Vatanı, Türk Bayrağı ve Türk Devletinin yanında olacak. Türkiye ve Bursa’nın sorunlarının aynası olacak. Güçlü ve Büyük Türkiye sevdamız olacaktır. Haber Sitemiz sonhaber16.com “Türkiye ve Bursa’dan Son Haber’leri verecek”.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.