MHP, Kılıçdaroğlu’na ‘geçmiş olsun’ demeyen tek parti oldu

MHP, Kılıçdaroğlu’na ‘geçmiş olsun’ demeyen tek parti oldu
24.04.2019
A+
A-

TBMM’de düzenlenen 23 Nisan özel oturumunda siyasi partilerin tamamı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na geçmiş olsun dileklerinde bulunurken MHP’nin konusunu dahi açmaması dikkat çekti.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, bu yıl ilk kez 24 Haziran 2018 tarihindeki seçimlerle resmen kabul edilen Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi sonrasında “yetkileri kısıtlanan” TBMM’de kutlandı.

Meclis’teki törenler TBMM Başkanı Mustafa Şentop’un Anıtkabir ziyaretinin ardından Meclis’e gelerek tebrikleri kabul etmesiyle başladı. Tören sırasında AKP Grup Başkanı Naci Bostancı ile TBMM Başkanı Mustafa Şentop, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’na “geçmiş olsun” dileklerini iletti.

Tebrik töreninin ardından TBMM Genel Kurulu, özel gündemle toplandı. Salona ilk olarak MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli gelirken, Bahçeli’yi HDP eşgenel başkanları Pervin Buldan ve Sezai Temelli izledi.

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile AKP’nin İstanbul Büyükşehir Belediyesi başkan adayı ve eski TBMM Başkanı Binali Yıldırım aynı anda salona girdi. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş da töreni izlemek için Meclis’e geldi. AKP grup başkanvekilleri Bülent Turan ile Özlem Zengin, İYİ Parti grup başkanvekilleri Yavuz Ağıralioğlu ve Lütfü Türkkan, Kılıçdaroğlu’nun yanına gelerek “geçmiş olsun” dedi.

MHP Grubu’ndan kimsenin Kılıçdaroğlu’na “geçmiş olsun” dememesi dikkat çekti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.