MHP ve Ülkü Ocaklarından Rifat Serdaroğlu’na tehdit ve hakaret

MHP ve Ülkü Ocaklarından Rifat Serdaroğlu’na tehdit ve hakaret
02.12.2019
A+
A-

Çoban Ateşi Hareketi Genel Başkanı, eski sağlık ve devlet bakanı Rifat Serdaroğlu sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşım sonrası başta MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, Ülkü Ocakları Başkanı Sinan Ateş ve bir çok MHP’li yönetici tarafından hedef gösterilerek tehdit ve hakarete uğradı.

Rifat Serdaroğlu twitter hesabından yaptığı paylaşımla Cumhur ittifakının küçük ortağı, MHP genel başkanı Devlet Bahçeli’yi eleştirdi.

Serdaroğlu paylaşımında “Kaç Bombalık adamsın? AKP’nin nikahsız ortağı Bahçeli; Bir OBÜS mermisi 1000 Dolar! Bir savaş uçağının bombasının teki 2,500 Dolar! F-16’nın tek bombası 3,000 Dolar! Eyy EYT’liler, mecbur bekleyeceksiniz! Öncelik bombalarda! Zaten, kaç bombalık adamsınız yahu! Bekleyeceksiniz…” ifadelerini kullandı.

Rifat Serdaroğlu’nun bu paylaşımından kısa bir süre sonra MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, Serdaroğlu’nu hedef gösteren, hakaret ve iftiralarla dolu tweetler yayınladı.

Semih Yalçın’ın açıklaması şöyle;

“R. Serdaroğlu ismiyle maruf bir oyun uşağı genel başkanımıza dil uzatmış. Sen kaç paralık adamsın da MHP Lideri Devlet Bahçeli’ye laf yetiştiriyorsun, ey Rifat Serdaroğlu? Senin halk indinde eskiden kullanılan delikli kuruş on paralık kadar ederin mi kaldı?

Siyaset tarihimizin en silik sayfalarına gömülmüş, mezarı bile olmayan bir politika mevtası olduğun hâlde, bulunduğun berzah âleminde niçin guruldayıp zırıldıyorsun?

Ey Rifat Serdaroğlu! Senin kuru gürültüden ibaret kelamının hacim ve sıkleti, bırakalım bir bombanın hükmünü, cihanda bir zarta kadar etmez! Devlet Bahçeli ve MHP düşmanlığından can ve aman bulacağını mı sanıyorsun tosun Serdaroğlu?

Bilesin ki Bahçeli ve MHP düşmanlığı, Rifat Serdaroğlu gibi cesetleri berzahta sürünen günahkâr ve kirli ruhları cehenneme daha çok yaklaştırmaktan öteye geçemez.

Cehalet, irtica ve yobazlık tortularının; Serdaroğlu gibi gizli Türklük düşmanlarının genetik kodlarını tayin ettiği ve beyinlerini bir ur gibi sardığı görülmektedir.

Bu gibi politika simsarlarının amacı; bir yandan kutsallarımıza saldırırken diğer yandan da Türkiye’de siyaseti yeniden dizayn etmek isteyen uluslararası aktörlere uşaklık edip içerideki hempalarını destekleyerek Cumhur İttifakının müstakbel başarılarının önünü kesmektir.

Serdaroğlu bizim nezdimizde aşağılık bir bozguncu, sefil bir iş birlikçi, millet düşmanıdır. Sadece milletimize değil, başta İslam olmak üzere bizi birleştiren ortak değerlere ve kutsallarımıza zarar veren bu tür tufeyli ve haşerelerin hedeflerine ulaşması mümkün değildir.”

Yalçın’ın bu paylaşımından kısa bir süre sonra ise Ülkü Ocakları başkanı Sinan Ateş benzer paylaşımlarda bulunarak Rifat Serdaroğlu’nu kendi tabanına hedef gösterdi.

Yalçın ve Ateş’in  iftira ve hakaret dolu söylemleri sonrası bir çok MHP’li yaptıkları paylaşımlarla Rifat Serdaroğlu’na hakaret ederek alenen tehditlerde bulundular.

“RİFAT SERDAROĞLU: SARAY’IN BASTONCUSUNUN ADAMLARI…”

Yaşanan bu gelişmeler sonrası bugün akşam saatlerinde Rifat Serdaroğlu yeni bir açıklamada bulundu. Serdaroğlu yaptığı açıklamada kanuni yollara başvuracağını açıkladı.

Serdaroğlu açıklamasında şunları söyledi: ”Saray’ın Bastoncusunun adamları! S. Yalçın’ın emriyle MHP’liler, hakarete başladılar. Adresimi bulup, milletvekilleri ve MHP’liler hakarete devam ediyorlar. Görüntü- linkler belirlendi. Pazartesi suç duyurusunda bulunulacak. Görüşeceğiz.”

(medyasiyaset.com)

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.