Mudanya Belediyesi pazarlarda maske dağıtımı yaptı

Mudanya Belediyesi pazarlarda maske dağıtımı yaptı
06.04.2020
A+
A-

Koronavirüs (COVİD-19) tedbirlerini artıran Mudanya Belediyesi, maske kullanımının zorunlu hale getirilmesiyle birlikte pazarlara alışveriş için gelen Mudanyalılara maske dağıtımı yaptı.

Mudanya Belediyesi, Koronavirüs salgınıyla mücadele kapsamında tedbirler almaya devam ediyor. Pazar yerlerine tek bir noktadan giriş ve çıkışların sağlanması, tezgah aralıklarının yanı sıra sosyal mesafe ve hijyen kurallarına uyulmasıyla ilgili uyarılar yapılırken, maske kullanımının zorunlu hale getirilmesiyle birlikte pazarlara alışveriş için gelen Mudanyalılara maske dağıtıldı.

İçişleri Bakanlığı ve İl Hıfzısıhha Kurulu kararlarının ilçe genelinde eksiksiz uygulandığını hatırlatan Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, “Yaptığımız bu çalışmaların tamamı Mudanyalıların sağlığını koruyup, virüsün yayılmasına engel olmak için. Mudanya Belediyesi’nin tüm personeli Mudanyalılar için gece gündüz çalışmaya devam ediyor. Belediyemizin tüm çalışma takvimini de salgın bitene kadar halk sağlığı adına atacağımız adımlar oluşturmaktadır. Zorunlu olmadıkça evden çıkmayan, uyarıları dikkate alarak kendi ve sevdiklerinin sağlığı için bilinçli davranan hemşehrilerime teşekkür ediyorum” diye konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.