Öğretmenlere her ay 3 GB internet hediye

14.09.2019
A+
A-

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından öğretmenlere her ay düzenli olarak 3 GB internet verilmeye başlandı. Peki, bu kampanyadan nasıl yararlanacaksınız?

Milli Eğitim Bakanlığı, eğitimde kullanmış olduğu Eğitim Bilişim Ağı bir diğer adı ile EBA için bugün operatörler ile anlaştığını duyurdu. Turkcell ve Türk Telekom’un dahil olduğu bu proje sayesinde öğretmenlere 3 GB internet hediye edilecek. Peki, 12 ay boyunca yenilenecek olan bu hediye internet furyasından öğretmenler nasıl yararlanacak?

iPhone 11 sonrası Apple yine 1 trilyon değerinde

Turkcell‘de; Bireysel faturalı ve ön ödemeli ses hattına sahip EBA BiP kanalına abone olan kullanıcılara sadece eba.gov.tr ve EBA uygulaması içerisinde kullanılmak üzere 3 GB internet tanımlanacak. Paketin üst hız limiti 7.2 Mbps olduğunu belirtelim.

Milli Eğitim Bakanlığı

Türk Telekom‘da; EBA yazıp 5555’e mesaj göndermeniz gerekiyor. Faturasız bireysel mobil abonelerin kampanyadan faydalanabilmesi için her 30 günde bir düzenli olarak tek seferde en az 30 TL tutarında yükleme yapması gerekiyor.

Bu kampanyanın her iki operatörde de sadece Eğitim Bilişim Ağı (EBA) üzerinde yapılan data kullanımlarında geçerli olduğunu belirtelim.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.