Şampiyona büyük ödül

Şampiyona büyük ödül
01.12.2017
A+
A-

Sırbistan’ın Novi Sad şehrinde yapılan  2017 Avrupa Güreş Şampiyonası’nda 97 kiloda şampiyon olan Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü sporcusu Rıza Yıldırım, Büyükşehir Belediyesi tarafından arsa ile ödüllendirildi. Şampiyon güreşçi Rıza Yıldırım’ı tebrik eden Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, her başarının ardından büyük emekler olduğunu belirterek, bu başarıda emeği olan sporcusundan yöneticisine herkesi kutladı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Avrupa şampiyon milli güreşçi Rıza Yıldırım, Büyükşehir Belediyespor Kulübü Başkan Yardımcısı İlhan Satık, Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili ve Belediyespor’un güreş branşı sorumlu yönetim kurulu üyesi Abdullah Karadağ, Kulüp Müdürü Taha Başparmak ve antrenörler Ahmet Gülhan, Hakan Koç ve Tamer Kısacık’ı ağırladı. Ziyarette güreş  branşı ile ilgili bilgi alan Başkan Aktaş, “Büyükşehir Belediyespor Kulübümüz, başta voleybol ve basketbol takımımız olmak üzere, içinde barındırdığı branşlar ve belediyemizin destekleriyle yapılan spor tesisleriyle Bursa’da spor hayatının canlanmasına vesile oluyor. Yapılan bu çalışmalar ve tesisler beraberinde şampiyonlukları, ulusal ve uluslararası başarıları getiriyor” dedi.

Bu uluslararası başarılardan birinin de milli güreşçi Rıza Yıldırım’la yaşandığını hatırlatan Başkan Aktaş, “Güreşçimiz, uluslararası arenada ay-yıldızlı formayla şampiyonluklar yaşamış bir sporcumuz. Bugün de kendisine 2017 Avrupa Şampiyonu olmasından dolayı daha önceden Bursa Büyükşehir Belediyemizin taahhüdü olan mükafatını takdim ediyoruz.  Kendisini kutluyorum ve bundan sonraki spor hayatında başarılar diliyorum. Her başarının ardında büyük emekler vardır. Bu kardeşimiz üzerinde emeği olan değerli antrenörlerimize ve kulüp yöneticilerimize teşekkür ediyorum. İnşallah bundan sonra da böyle önemli başarılar elde ederiz” dedi.

Büyükşehir Belediyesi tarafından arsa ile ödüllendirilen şampiyon güreşçi de Başkan Aktaş’a formasını hediye etti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.